Spotflux “Gizlilik ve Güvenlik Yazılımı”

Türkiye’de, yanlış hatırlamıyorsam, yirmibin civarında yasaklı internet sitesinin olduğunu duymuştum. Bu sitelere her geçen gün bir yenisi eklenmekte. Bu tarz durumlarda kullanılabilecek bir programımız var. Adı “Spotflux” http://www.spotflux.com/ adresinden “TRY SPOTFLUX FREE!” butonundan indirebilir, ücretsiz sürümünü deneyebilirsiniz.

Spotflux ne işe yarar ? derseniz, Spotflux programı internet trafiğini izler, engellenen içeriklere ulaşmanızı sağlar. Bunun yanında, malware, trojan, reklam ve spamlarıda otomatik olarak filtreler ve size ulaşmasını engeller. Ayrıca “ip” adresinizi gizleyeceği için, güvenli olarak gezinirsiniz. Yani bu şu demek oluyor; Çorum’dan internete girersiniz, ama NewYork’tan giriyor gibi görünürsünüz.

Spotflux programı bir VPN programı gibi görünse de, tam bir VPN programı değildir. İsterseniz Premium sürümüde vardır. Ayrıca “Anrdroid” ve “İOS” platformları içinde, mobil versiyonları mevcuttur, bunu marketlerden arattırabilirsiniz.

http://launch.spotflux.com/

Programı indirip kurduktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı başlattığınızda, Spotflux otomatik olarak çalışır ve aktif olur. Spotflux aktif olduğunda, bir internet sayfası açarak bize teşekkür eder ve o andan itibaren güvenli ve özgür gezebiliriz. Zaman zaman internette yavaşlamalara neden olsa da, oldukça güzel bir programdır kendileri.

Program Youtube ve Twitter gibi siteler kapalı olmadığı süreçlerde de, “youtube yavaş”, “youtube çok yavaş” gibi gibi sıkıntılarınıza da çözüm olabilecek kapasitededir.

Spotflux Arayüzü

Yorum bırakın

Follow DarKafa Sanat Tasarım ve Teknoloji Haberleri on WordPress.com

Blog İstatistikleri

  • 279.048 kişi buradaydı.

Yazarlar